Distrito talento

Coneix Distrito Talento

Talent Market Fit connecta el món empresarial i l'educatiu

Distrito Talento és una iniciativa de la Societat de Projectes de Transformació Digital de la Generalitat Valenciana, dins del marc de Distrito Digital, per a impulsar tant l’ocupació tecnològica com la formació digital futura a la Comunitat Valenciana (Alacant, Castelló i València).

Qué es Distrito Talento

Abans que pugues preguntar a Chat GPT, et resolem el dubte. Estàs davant d’un Talent Market Fit que serveix de connexió entre el món empresarial i l’educatiu, buscant impulsar la competitivitat actual i futura del teixit industrial regional, així com atraure a noves empreses a través de la generació i retenció del talent digital. Una iniciativa no sols dirigida a joves, sinó també a professionals que busquen noves competències per a reorientar la seua carrera.

Des de Distrito Talento pretenem reinventar el match entre les necessitats empresarials quant a professionals qualificats i l’oferta formativa disponible. Anticipant-nos, sent conscients que en l’actualitat molts treballs poden desaparéixer i altres irrompre amb força, creant perfils especialitzats tant per al present com per al que està per arribar. Tenint en compte el gran pes de la tecnologia però sabent que ha d’estar humanitzada.

Metodologia de talent

Per a aconseguir els nostres propòsits, junt amb el Advisory Board constituït, utilitzem algunes de les millors eines existents en el mercat, metodologies que permeten aportar un major valor afegit, així com un observatori per al monitoratge, involucrament i seguiment per a prendre noves accions, seguint el següent flux:

Per a activar este flux, entre les iniciatives que realitzem oferim diferents activitats com hackatones, fires d’ocupació, talent desk, pitch and coffee, entre altres, que connecten i involucren a empreses, administracions públiques, entitats de formació i ocupació, joves i professionals que busquen noves competències per a reorientar la seua carrera. Així com una comunitat privada i exclusiva per a compartir contingut d’interés, generar connexions i aprendre a aprendre.

Comunidad Valenciana, tech friendly

La Societat de Projectes de Transformació Digital de la Generalitat Valenciana es bolca en este projecte com el capacitador per a dinamitzar la Comunitat Valenciana oferint a la societat els aprenentatges necessaris per a accedir a un entorn laboral en auge i a les empreses comptar amb el millor talent. Esta simbiosi permet actuar com a imant de l’activitat econòmica i creixement del benestar social.

La Comunitat Valenciana compta amb una posició privilegiada en l’àmbit internacional degut a la seua posició geoestratègica, la seua indústria productiva amb un teixit empresarial que demanda atracció de nous agents, secundat per administracions sòlides tant públiques com privades de formació i ocupació.

Qué es Distrito Digital

Un projecte capaç d’utilitzar els avantatges competitius de la Comunitat Valenciana, creant un entorn únic per a albergar a empreses tecnològiques i talents. És la seu de la transformació tecnològica i de l’economia digital, el centre del major ecosistema d’innovació a la Mediterrània.

Agentes del ecosistema

Constituïm un Advisory Board; este consell consultiu està format per experts de diferents indústries amb alt impacte regional, indústries emergents, membres de l’àmbit tecnològic i científic i especialistes en matèries de sostenibilitat, la qual cosa ens permet conèixer nous camps quant a tendències del talent i rebre feedback.

A més del talent divers, que engloba des de joves que s’estiguen formant en STEAM, aturats joves com de llarga duració i professionals que vulguen actualitzar i adquirir noves competències, ja formen part:

  • • Administracions públiques de formació i ocupació.
  • • Entitats de formació.
  • • Empreses i start up i pimes.

Mapas de talento, ofertas de empleo, últimas tendencias y noticias. ¡La actualidad en nuestra Newsletter!

¿Hablamos?