Talent Market Fit connecta el món empresarial i l’educatiu.

Ecosistema de transformació tecnològica i economia digital de la Comunitat Valenciana que impulsa l’ocupació i la formació STEAM.

Formar per a transformar

Distrito Talento

A Distrito Talento sabem que el futur cal crear-lo; això passa per impulsar la competitivitat actual i futura del teixit industrial de la Comunitat Valenciana, així com atraure noves empreses. Tot això a través de la generació i retenció del talent, posant especial atenció en el digital.

Distrito Talento serveix d’enllaç entre les necessitats empresarials quant a professionals qualificats i l’oferta formativa disponible. Anticipant-se a eixes necessitats, creant perfils especialitzats tant per al present com per a l’avenir.

Per això, portem a terme diferents activitats com ara hackatones, fires d’ocupació, talent desk, pitch and coffee, entre altres, que connecten i involucren a empreses, administracions públiques, entitats de formació, entitats d’ocupació, joves i professionals que busquen noves competències per a reorientar la seua carrera.
Reinventem junts el match entre ocupació i formació.

Els avantatges de formar part de l’ecosistema: Impuls i atracció

Millora la teua ocupabilitat

Capta el millor talent

Formaciò

Coneix les tendències

Networking

Impacte social

Visibilitat

Projecte de la Generalitat Valenciana

Estos són els nostres pròxims esdeveniments i formacions, vine!

Una comunitat exclusiva per a tu o la teua empresa

Coneix XX , un entorn exclusiu on trobaràs des de cursos, fins a fòrums especialitzats per temàtiques, materials formatius o ofertes d’ocupació. Connecta amb la resta de professionals i empreses involucrades en el projecte de manera directa.

Estigues a l’última

Mapes de talent, ofertes d’ocupació, últimes tendències i notícies. L’actualitat en la nostra Newsletter!

Parlem?

Mapas de talento, ofertas de empleo, últimas tendencias y noticias. ¡La actualidad en nuestra Newsletter!

¿Hablamos?